AKTUALNO

English German Slovenian

donacija dohodnine
Donacija dohdnine

 

logo min javna uprava

ne-vec-ampakbolje

 

22 08 18 pasica1

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-prog-pod.jpg

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-kmetijski-sklad.jpg

 

navdih trajnosti

 

 

Kaj narediš s poškodovanim kosom pohištva? Ali z oblačilom, ki si se ga naveličal? Kaj se zgodi z nakitom in spominki, ki jih ne maraš več? Odvržeš v koš? Nikakor ne! Stvari lahko sedaj odneseš v Repair Cafe Vojnik!

Kaj je Repair Café

Repair Café je koncept, ki je nastal leta 2009 na Nizozemskem in podpira idejo popravil v lokalnem okolju za izboljšanje splošnega družbenega stanja, tako na ravni posameznika kot na ravni države.Takšna popravljalnica s kavarnico v duhu krožnega gospodarstva, od 17. junija dalje, deluje sedaj tudi v Sloveniji, v Vojniku (pozneje tudi v drugih slovenskih krajih), na Celjski cesti 10. Repair Café Vojnik bo tako, kot prvi v Sloveniji in 1091-ti v svetovni mreži, spreminjal miselnost z aktivnostjo pri popravilih in ljudi učil razmišljati o rešitvah, ki preko ustvarjalnosti pripeljejo do večjega zadovoljstva, ki je temelj zdrave in zadovoljne družbe.

Repair Café ponuja vse kar potrebujete, da vaši stari kosi ponovno zaživijo: mojstre, orodje, materiale… V Repair Café-ju se boste lahko naučili najosnovnejših veščin o popravilih na svojih izdelkih. Od doma boste lahko prinesli na popravilo izdelke, kot so manjši kosi pohištva, oblačila, gospodinjski izdelki, nakit, igrače, posodo in drugo... To je torej odlična priložnost, da se priučite novih veščin, ki so hkrati pomembne za zmanjšanje porabe surovin, energije, vode, kemikalij, emisij CO2. Popravila bodo, na vnaprej določene datume, izvajali strokovnjaki in prostovoljci v Repair Café Vojnik brezplačno, za potrebe nakupa materialov pa se prispeva le donacija po lastni oceni in zmožnostih. 

Več informacij: Facebook RepairCafeVojnik

 

2016-06-Repair Cafe 2016-06-Kavarnica

logo-vec-kot-odpadki

Več kot odpadki

Aplikacija za ravnanje z odpadki

Repair Cafe

Facebook

Pridruži se nam na Facebooku

Twitter

Twitter

Pridruži se nam na Twitter-ju

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje.

Več...

V REDU