ARHIV

English German Slovenian

donacija dohodnine
Donacija dohdnine

 

logo min javna uprava

ne-vec-ampakbolje

 

22 08 18 pasica1

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-prog-pod.jpg

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-kmetijski-sklad.jpg

 

navdih trajnosti

 

 

Spoštovani!

Bliža se najpomembnejša akcija na področju preprečevanja odpadkov - Evropski teden zmanjševanja odpadkov.

Evropskemu tednu zmanjševanja odpadkov se lahko pridružite vsi - nevladne organizacije, šole, bolnišnice, kulturne ustanove, zavodi, društva, podjetja in posamezniki. Kako? Preprosto tako, da v tem tednu organizirate aktivnost, ki bo prebivalce ozaveščala o tem, kako ravnati tako, da odpadkov ne bomo proizvedli oziroma jih bomo proizvedli čim manj.

Svojo akcijo lahko prijavite do 12. novembra 2015 na spletni strani Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov. Najboljše akcije se bodo potegovale tudi za nagrado European Week of Waste Reduction Awards, ki jo Evropska komisija podeljuje za najbolj inovativne pristope na področju preprečevanja odpadkov.

Naša želja je, da bi bila tudi Slovenija čim bolj aktivna in bi prijavila številne inovativne akcije. Zato vas lepo vabimo, da se nam pridružite.
Za vas smo zbrali nekaj koristnih informacij in napotkov, ki vam bodo pomagali pri razmišljanju in prijavi akcije.
In zapomnite si - vsako dejanje šteje!

 

LETOŠNJA TEMA: DEMATERIALIZACIJA ODPADKOV - NAREDITI VEČ Z MANJ

Letošnja tema je dematerializacija odpadkov. Kako ravnati, da odpadkov sploh ne bi proizvedli oziroma, da bi jih proizvedli čim manj. Ravnati po vodilu - narediti več z manj.
Več

KDO LAHKO SODELUJE?

Ste podjetje, nevladna organizacija, združenje, izobraževalna ali kulturna ustanova, javno podjetje ali posameznik? Potem se nam pridružite.
Več

KAKO SODELOVATI?

Enostavno. Tako, da med Evropskim tednom zmanjševanja odpadkov organizirate aktivnost, ki bo čim širšo javnost ozaveščala o tem, kako ravnati tako, da odpadkov ne bomo proizvedli oziroma jih bomo proizvedli čim manj.
Več

NIMATE ŠE IDEJE?

Nič hudega. Na voljo imate vrsto predlogov, ki jih lahko enostavno implementirate v praksi. Idejo lahko dobite tudi iz primerov najboljših praks preteklih let.

KAKŠEN JE POSTOPEK?

Svojo akcijo prijavite do 12. novembra 2015 na spletni strani Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov. Vašo prijavo bomo nato pregledali in vam posredovali dodatne napotke in informacije za organizacijo akcije.

Če imate dodatna vprašanja glede prijave ali organizacije akcije v sklopu Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

logo-vec-kot-odpadki

Več kot odpadki

Aplikacija za ravnanje z odpadki

Repair Cafe

Facebook

Pridruži se nam na Facebooku

Twitter

Twitter

Pridruži se nam na Twitter-ju

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje.

Več...

V REDU