Slovenian Croatian English French German

donacija dohodnine
Donacija dohdnine

 

logo min javna uprava

ne-vec-ampakbolje

 

22 08 18 pasica1

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-prog-pod.jpg

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-kmetijski-sklad.jpg

 

navdih trajnosti

 

 

Pozabljen »R«

Projekt “3R KOT ŽIVLJENJSKI STIL” sofinancira Ministrstvo za okolje in prostor v sklopu razpisa “Sofinaciranje projektov nevladnih organizacij, ki delujejo na področju okolja za leti 2016 in 2017"

Vsak zadnji četrtek v mesecu, na Povšetovi 4 v Ljubljani, na lokaciji CPU Ljubljana, kjer je locirana druga kavarniška popravljalnica v Sloveniji, lahko ob kavici, v prijetni družbi, popravite svoje poškodovane predmete, ki bi jih še želeli še uporabljati in se hkrati naučite veščin popravil, ki so zelo pomembne za zmanjšanje porabe surovin, energije, vode, kemikalij, emisij CO2 ter prispevajo h krožnemu gospodarstvu. Tovrstne usmeritve, ki morajo postati način življenja, podpira tudi Ministrstvo za okolje in prostor v sklopu projekta Pozabljen "R".

Na naše veselje, se je v mesecu novembru Repair Café dogodka udeležilo kar nekaj ljudi, ki že prepoznava pomen preprečevanja nastajanja odpadkov in ohranjanja virov in ki svojih poškodovanih predmetov niso kar zavrgli med odpadke in se odpravili po nakupu novih, temveč so se, v duhu pobude >Ne zavrzi ničesar<, udeležili novembrskega Repair Café dogodka ter, s pomočjo mojstrov Center Ponovne Uporabe, svojim izdelkom podaljšali življenjsko dobo. Novo podobo in priložnost za novo življenje so dobili ptičja hišica, solna lučka, okvir za gobelin, ogledalo, krščanski križ, brisače.

Z udeležbo na Repair Cafe pridobite veliko več kot le popravljen izdelek in delovne veščine...Pridobite motivacijo in ideje za postopke popravil, prihranite denar, razvijete spretnosti, občutek, pripadnost in boljše razumevanje, kako ob nakupu izbrati izdelek, ki ga je mogoče popraviti.

Zato se ne obotavljajte! Pridružite se ideji "Ne zavrzi ničesar" Naslednji Repair Café Ljubljana že 22.12.2016 med 12:00-17:00! Pred tem datumom lahko svoje poškodovane izdelke popravite na Celjski 10 v Vojniku, kjer bo 30.11.2016 potekl že 6. Repair Café Vojnik.

logo-vec-kot-odpadki

Več kot odpadki

Aplikacija za ravnanje z odpadki

Repair Cafe

Facebook

Pridruži se nam na Facebooku

Twitter

Twitter

Pridruži se nam na Twitter-ju

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje.

Več...

V REDU