PROJEKTI

Slovenian Croatian English French German

donacija dohodnine
Donacija dohdnine

 

logo min javna uprava

ne-vec-ampakbolje

 

22 08 18 pasica1

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-prog-pod.jpg

http://www.orz.si/images/Slike-logo-uni/logos/logo-kmetijski-sklad.jpg

 

navdih trajnosti

 

 

Use-Reuse

Center ponovne uporabe Tepanje je 22.6.2014, kot ena izmed 15 lokacij mesta Slovenske Konjice,  sodeloval na evropskem tekmovanju Entente Florale 2014 z butično Vintage trgovinico CPU Tepanje. Slovenijo sta letošnje leto na tekmovanju zastopala mesto Slovenske Konjice ter vas Velika Polana.  Osnovni moto Entente Florale izvira iz želje in hotenja prebivalcev evropskih mest in krajev, ki so zase, za svoje someščane in popotniške turiste želeli ustvariti novo, višjo kvaliteto bivanja v svoji sredini. Komisija je prišla v našo butično vintage trgovinico okoli 11. ure dopoldan in bila navdušena nad videnim, saj smo dobili najvišje možno  število točk.

V mesecu juniju smo v CPU trgovini preuredili ponudbo v butično vintage CPU trgovinico. Medtem ko so lahko doslej v CPU Tepanje našli vsega po malem, je center zdaj zaživel v povsem novi podobi- v njem lahko namreč kupite večinoma » vintage« izdelke, in sicer od oblačil, izdelkov za dom, pa tudi analogno fotografsko in avdiotehniko.
» Vintage« so izdelki, ki so stari vsaj 20 let ali več. Gre za izdelke iz različnih obdobij prejšnjega stoletja, ki zrcalijo specifičen stil, modni trend in materiale teh obdobij. » Vintage« ima zgodbo in preteklost. Večina takih izdelkov je v CPU Tepanje že rabljena, a med njimi lahko najdete tudi takšne povsem nove in imajo na sebi še »originalne« etikete.  Zaposleni se trudijo ustvariti ponudbo v skladu z »vintage« konceptom trgovine in pri tem izpolniti pričakovanja kupcev, večinoma navdušenih zbirateljev.

Slika-2CPU-trgovina-po-prenovi
          Slika 1: CPU trgovina pred prenovo                                     Slika 2: »Vintage« trgovinica po prenovi

logo-vec-kot-odpadki

Več kot odpadki

Aplikacija za ravnanje z odpadki

Repair Cafe

Facebook

Pridruži se nam na Facebooku

Twitter

Twitter

Pridruži se nam na Twitter-ju

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje.

Več...

V REDU